Goochelaar A Wisto

Goochelaar A Wisto

Met A Wisto heb je alle troeven in handen om je gasten een spektakel te bezorgen. Dat gepassioneerd goochelaar Andre Wisto ook anderen weet in te pakken met zijn goocheltrucs, bewijzen de prijzen die hij al op zijn palmares heeft staan: drie keer 1ste prijs Kampioenschap van België, 1ste prijs Internationaal congres Rotterdam, twee keer 1ste prijs Internationaal congres Brugge, 2de prijs Internationaal congres Brussel en 2de prijs Internationaal congres Düsseldorf. Goochelaar A Wisto verzorgde al optredens in Nederland, Ierland, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Tunesië, USA, Cruise Caraïben en Tenerife.

Programma’s voor volwassenen

Benieuwd naar de programma’s die Goochelaar A Wisto voor jou in petto heeft? Ieder programma kan bovendien in vier talen gebracht worden.

Table-Magic

Andre Wisto brengt goocheltrucs aan tafel met een flinke portie humor. Tafel per tafel brengt goochelaar A Wisto uw genodigden op een interactieve manier van de ene verbazing in de andere, waarbij heel wat afgelachen wordt!

Stand-Up Magic

Dit programma is de ultieme ijsbreker en sfeermaker op recepties en opendeurdagen waar de bezoekers elkaar al dan niet kennen. Andre Wisto mengt zich tussen de gasten in kleine groepjes en neemt hen beet op een discrete en humoristische manier met magische trucs die monden doen openvallen. Puur entertainment!

Close-up Magic

De ideale formule wanneer u in klein gezelschap tot 35 gasten vertoeft. In deze uitgebreide vorm van Table-Magic wordt Andre Wisto omringd door de toeschouwers en vertolkt hij een humoristisch goochelprogramma met kaarten, sponsballen, trouwringen en andere kleine attributen die voor een amusant schouwspel in close-up zorgen.

Familieprogramma’s

Goochelaar A Wisto verrast nonkels, tantes, neefjes en nichtjes, kortom jong en oud met een gevarieerd programma dat de hele familie in vervoering brengt.

Deze goochelaar treedt op in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg en in Nederland. Andere voorstellen kunnen steeds besproken worden.

Contacteer ons